top of page

VISIT & MORE

Bedrijven zijn van harte welkom bij Merode voor allerlei soorten activiteiten: van vergaderingen over recepties tot workshops en teambuildings. Je vindt er een plek voor creatief denken, vernieuwing, onderscheidend vermogen… In Merode ben je welkom om out-of-the-box te denken en buiten de lijntjes te kleuren.​

MErode Ronse Kunst_meeting
MErode Ronse Kunst_receptie
Bezoek collectie Patric Tuytens

RECEPTIE

In ons naaiatelier of depot verwelkom je 15 tot 80 personen voor je bedrijfsreceptie of familiefeest. Met ingrediënten zoals een buitengewone locatie, uitzonderlijke kunstwerken, heerlijke catering en een rondleiding door Patric en Marie ben je zeker van een geslaagd evenement.

MErode Ronse Kunst_receptie
MErode Ronse Kunst_Receptie 2
MErode Ronse Kunst bezoeken

VERGADERINGEN

Een halve dag of een volledige dag? Met catering of zonder? Met rondleiding nadien? Laat je samen met je collega’s, raad van bestuur, familie na een vergadering onderdompelen in de kunstwandeling door Merode. Marie daagt je uit om te kijken met al je zintuigen. Een ideale afsluiter na een vruchtbare meeting in onze vergaderzaal.

WORKSHOP & TEAMBUILDINGACTIVITEITEN

Welke activiteit je ook wil organiseren, voor collega’s, relaties, familie of vrienden, bij Merode vind je de locatie die je zoekt. Denk aan leerrijke workshops, teambuildingactiviteiten of creatieve seminaries. Marie en Patric heten jou en je gezelschap van harte welkom.

MErode Ronse Kunst_teambuilding_creatool

OUT OF THE BOX

MErode is de perfecte locatie voor een fotoshoot, productlancering, boekvoorstelling of creatief evenement. Wil je de ruimtes huren om je ideeën te realiseren, neem contact op met Marie. Vertel haar jouw idee en zij denkt mee over de uitwerking, geeft je meer informatie over de mogelijkheden, opties en prijzen.

Welk ideeën je ook hebt, in Merode krijgen ze vorm.

MErode Ronse Kunst_receptie
lege ruimte huren kunst
bottom of page