top of page
MErode Ronse Kunst_meeting

VERGADEREN IN MERODE

Als je op zoek bent naar een niet-alledaagse vergaderlocatie, ben je bij Merode aan het juiste adres. Onze vergaderzaal is ook geknipt voor kleinschalige seminaries en workshops.

Onze vergaderzaal is een van de tentoonstellingszalen; je vergadert er dus tussen de kunstwerken. De lange houten tafel geeft plaats aan maximum 12 personen.

De vergaderzaal is te huur per halve dag. Prijzen vanaf €550. Download de brochure voor huurprijzen, hapjes, drankjes, maaltijden en bijkomende informatie. 

Ronse vergaderzaal huren

PRIVÉDINER

Voor een privédiner doet u beroep op onze kok en ober die tot in de puntjes alles verzorgen. Breakfast, lunch of diner: alles is mogelijk met een uitgebreide maaltijd omringd in een verrassend eclectische kunstcollectie.​

WORKSHOP & TEAMBUILDINGACTIVITEITEN

Organiseer een volledige dag voor jouw team op één locatie, vervolg je bezoek met een creatieve workshop. Treed uit je comfortzone met je team door zelf creatief en out of de box aan de slag te gaan. We hebben een aanbod van workshops, mixed media 2D, een tekensessie, 3D of performance. Na afloop kunnen jullie elkaars werken bewonderen op jullie eigen mini-tentoonstelling.

 

Of is er een bepaalde inspirerende workshop, training, spreker die u graag wilt uitnodigen op onze locatie voor een volledige teamdag in MErode, ook dat is mogelijk. Bespreek uw wens.

MErode Ronse Kunst_teambuilding_creatool

OUT OF THE BOX

MErode is de perfecte locatie voor een fotoshoot, productlancering, boekvoorstelling of creatief evenement. Wil je de ruimtes huren om je ideeën te realiseren, neem contact op met Marie. Vertel haar jouw idee en zij denkt mee over de uitwerking, geeft je meer informatie over de mogelijkheden, opties en prijzen.

Welk ideeën je ook hebt, in Merode krijgen ze vorm.

white cube huren

PRIJZEN

Alles wat je wilt weten voor het organiseren van uw bedrijfsevenement kunt u downloaden in de onderstaande brochure. Neem contact op voor beschikbaarheid, aanvullende informatie en boekingen.

bottom of page